Новини

Нови продукти, уникални за българския пазар!
23/02/2015

От днес Неопринт предлага на своите клиенти 2 нови продукта - персонализирани лепящи Z-листчета и фолийно-хартиена опаковка.

Персонализирани лепящи Z-листчета

Персонализираните лепящи Z-листчета са нов продукт не само за печатницата, а и за българския пазар и печатно производство. Различават се от обикновените листчета по начина си на подреждане и използване - да се поставят в картонена опаковка и да се измъкват едно след друго, като всяко предходно листче измъква следващото. 

Персонализацията позволява поставяне на рекламно послание не само върху кутията, както досега, а и върху всяко отделно листче. По този начин можете да поднасяте уникални и индивидуални послания на вашата аудитория и да бъдете сигурни, че те ще достигнат до нея по един нов, интересен и привличащ вниманието начин.

Фолийно-хартиени опаковки

Фолийно-хартиените опаковки са иновативен продукт, разработен от печатницата на базата на фолия, върху които се отпечатват графични дизайни и текст по желание на клиента. За разлика от досегашните технологии - ротогравюра и флексопечат, подходящи за дълги серии и големи компании, фолийно-хартиените опаковки са идеални за къси тиражи и малки производители. При новата технология не се използват цилиндри и клишета, което позволява много по-бързо и икономично стартиране на печата.

Персонализираните лепящи Z-листчета и Фолийно-хартиените опаковки са разработени от Нео Арт ООД и са предназначени както за българския, така и за чуждия пазар.  

***

Иновативните продукти са внедрени по проект № BG161PO003-1.1.07-0378-C0001 "Внедряване на иновативни, собствени продукти в производствената програма на "Нео Арт" ООД с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика", съфинансирана от европейския съюз чрез европейския фонд за регионално развитие.

 

Очаквайте Неопринт на специализираното изложение Copi's 2014
25/08/2014

Уважаеми партньори и клиенти,

Имаме удоволствието да Ви поканим на специализираното изложение за рекламна и печатна индустрия - Copi's.

За поредна година Неопринт ще представи на своя щанд новостите в дейността си. Ако желаете да се уверите в безупречността на нашия офсетов печат, да научите повече за новата технология на Heidelberg - Anicolor, която използваме единствени в България и на Балканите, както и да видите отблизо уникалните за България лентикулярни изделия, заповядайте между 8-10 октомври 2014 г., в Интер Експо център, зала 4, щанд А1.

Очакваме Ви! 

 

Неопринт на състезанието Red Bull Soapbox 2014
18/08/2014

Какво обича да прави екипът на Неопринт в свободното си време? Естествено, да се забавлява!

Поредното щуро предизвикателство, в което ще се впуснем, е свързано с участието ни в състезанието на Red Bull - Soapbox 2014.

Проектът ни за най-забавна и ексцентрична количка "Легло на скорост" беше сред 70-те избрани проекти, които ще бъдат на старт линията на състезанието през септември.

Ако ви харесва идеята ни и желаете да ни подкрепите, заповядайте на 28 септември на бул. Черни връх в София.

Ще се видим там!